В Реал Мадрид трябва да внимават: Ливърпул дебне зад ъгъла за Килиан Мбапе


В Реал Мадрид трябва да внимават: Ливърпул дебне зад ъгъла за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

4019 0

Испанският колос Реал Мадрид продължава да се бори за подписа на Килиан Мбапе, който обаче на този етап остава собственост на Пари Сен Жермен. Парижани не искат да се разделят с нападателя си, чийто контракт изтича през лятото на 2022 година.

Мбапе пък отказва да преподпише с ПСЖ, с което притиска клуба да го продаде още през това лято, за да не напусне като свободен агент догодина. В Реал обаче трябва да се притесняват и за друг "фактор" около трансфера на Мбапе, а именно тимът на Ливърпул, който също проявява интерес към нападателя.

Transfer Window podcast информира, че Ливърпул се надява да отмъкне Мбапе като свободен агент през лятото на 2022 година. На "Анфийлд" не разполагат с бюджет, който да им позволи да привлекат Мбапе през това лято, затова ще се надяват той да остане в Париж поне до другото лято, когато да опитат да го отмъкнат под носа на Реал.

По-рано стана ясно, че Килиан Мбапе е поискал среща със собственика на ПСЖ, за да го информира за крайното си решение (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички