В Испания: Реал Мадрид ще изслуша оферти за Еден Азар през лятото


В Испания: Реал Мадрид ще изслуша оферти за Еден Азар през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

1590 0

Испанският колос Реал Мадрид е готов да изслуша оферти за нападателя Еден Азар през лятото, съобщава "Марка". Отпадането на Кралския клуб от Челси бе водеща тема в испанските заглавия в четвъртък, като белгиецът бе разкритикуван за поведението си след последния съдийски сигнал на „Стамфорд Бридж“.

Крилото попадна изненадващо в стартовия състав за реванша в западен Лондон, като това бе първи негов старт от поражението от Леванте с 1:2 на 30 януари. Представянето му срещу „сините“ не бе на висота, като наставникът Зинедин Зидан го замени малко преди края. След последния съдийски сигнал, Азар се върна на терена и испанските медии уловиха кадри, в които той се шегува със защитника на Челси Курт Зума и вратаря Едуар Менди. Азар се извини за действията си в четвъртък вечер.

Според испанския вестник шампионът на Ла Лига ще изслуша предложения за белгийския национал, който е съпътстван от травми и изпитва затруднения с намирането на оптимална физическа форма след идването си в испанската столица за 86 млн. паунда през 2019.

Азар има още три години до края на действащия си договор, като все още не е ясно каква цена ще сложат Реал за 30-годишния нападател. Тимът в момента е втори в първенството, на две точки от лидера и градски съперник Атлетико. Съставът приема Севиля в неделя.

Междувременно се появиха информации, че и наставникът Зинедин Зидан може да напусне Реал, като за негов наследник се спряга друга легенда на Реал (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички