Eден Азар: Мечтата ми е да играя за Реал Мадрид, те са най-добрите в света


Eден Азар: Мечтата ми е да играя за Реал Мадрид, те са най-добрите в света
Снимка: Guliver/GettyImages

2649 0

Нападателят на Челси Еден Азар за пореден път намекна, че би желал един ден да играе за испанския колос Реал Мадрид. Белгиецът се наслаждава на великолепна форма от началото на сезона, а в последния мач от първенството срещу Саутхемптън вкара гол и записа асистенция.

Именно след мача срещу "светците" голмайсторът във Висшата лига коментира пред репортери, че от малък неговата мечта е да играе на "Сантиаго Бернабеу". Белгиецът бе сериозно свързван с трансфер през лятото в испанската столица, но все пак остана на "Стамфорд Бридж".

Азар за пореден път остави отворена темата за своето бъдеще в отбора, като посочи, че е не е сигурно къде ще играе през следващия сезон. "Сините" играят на високо ниво под ръководството на Маурицио Сари, като са лидери в класирането в първенството, заедно с Манчестър Сити.

"Да, това е и причината да заговоря за своето бъдеще след Мондиал 2018. Тогава посочих, че смятам, че е време за промяна, защото изиграх много добро Световно", сподели белгиецът веднага след мача на "Сейнт Мери".

"Реал Мадрид е най-добрия клуб в света - не искам да лъжа никого. Реал е моята мечта от дете. Но не искам да говоря за това всеки ден, ще видим. Надявам се скоро да говорим за моето бъдеще. Когато имаш мечта, ти искаш да стане реалност", коментира Азар.

Белгиецът все пак подчерта, че би се чувствал еднакво щастлив както ако остане на "Стамфорд Бридж", така и ако премине в Мадрид. "Казвал съм го много пъти - ако напусна, ще бъда щастлив. Знам също така, че и ако остана, също ще бъда щастлив. Не става въпрос за "ако напусна, ще съм щастлив, ако остана, няма да съм щастлив", сподели нападателят.

Белгиецът подчерта още пред журналистите, че иска най-доброто както за себе си, така и за клуба от Лондон, защото Челси му е дал много. Той заяви, че не иска да дава обещания, които е възможно да не спази, визирайки подновяването на своя контракт със "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички