В Испания ясно обясниха дали Меси ще се завърне в Барселона


В Испания ясно обясниха дали Меси ще се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

2223 0

Лионел Меси успя да напомни за огромния си талант още в първия кръг на новия сезон, когато взе дейно участие в победата на ПСЖ над Клермон. Веднага след нея започнаха и слуховете, според които легендата може да се завърне в Барселона още през следващата кампания.

Подобни информации бързо бяха опровергани от приближени до Меси, които изключиха възможността за завръщане при каталунците пред авторитетното издание Mundo Deportivo.

Точно днес се навършва и година от последната пресконференция на великия нападател при "блаугранас", на която се прости с клуба. Тогава вече бе станало ясно, че ръководството няма да може да поднови контракта на суперзвездата.

Междувременно президентът на каталунците Жоан Лапорта вече няколко пъти заяви, че би искал Меси да завърши кариерата си в Барселона. Според него колосът има морален дълг към него заради начина, по който се стигна до раздялата.

"Не е имало контакти между Лапорта и никой от обкръжението на Лео Меси или обратното. Който твърди подобно нещо - лъже", цитира свой източник медията.

"Повече няма да говоря за Меси, защото той е футболист на Пари Сен Жермен. Само ще кажа, че ние имаме морален дълг към него и говоренето за това може да попречи на намеренията ни. Имам добри отношения със семейството му", подчерта Жоан Лапорта преди мача за трофея "Жоан Гампер", който каталунците завоюваха след убедителна победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички