В Испания изтрещяха: Перес щял да продава Роналдо


В Испания изтрещяха: Перес щял да продава Роналдо
Снимка: Иван Йочев

2031 1

Кристиано Роналдо не почна 2015 година по най-добрия възможен начин, а през изминалия уикенд той беше най-слабият играч на Реал Мадрид при тежката загуба с 0:4 от Атлетико в дербито на Примера дивисион.

Освен това феновете на тима възроптаха срещу купона за рождения си ден, който звездата спретна, без да отчитат, че на него присъстваха стотици деца в неравностойно положение.

Сега, популярният с гръмките си информации и ниската си успеваемост вестник "El Confidencial" излезе с информацията, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов да продаде Роналдо.

Изданието се позовава на свои източници в лагера на "белия балет", които са информирали, че Перес е готов да изслуша оферти за Роналдо след слабото начало на годината и негодуванието на феновете.

Само преди няколко дни обаче агентът на играча Жорже Мендеш сподели, че Кристиано може да завърши кариерата си на "Сантяго Бернабеу", а в същото време Перес е изключително близък с играча и от самото му идване насам е категоричен, че няма сума на света, заради която би се разделил с голмайстора на тима в последните 6 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички