Феновете на Реал с атака към Роналдо


Феновете на Реал с атака към Роналдо

1259 0

Привържениците на Реал Мадрид остро критикуват звездата на тима Кристияно Роналдо. Причина за това са действията на португалеца, който шумно отпразнува рождения си ден, непосредствено след разгромната загуба с 0:4 от градския съперник Атлетико.

Група фенове на "белия балет" отидоха до тренировърния комплекс Валдебебас и опънаха плакат с надпис "Vuestra risa, nuestra vergüenza ", което буквално означава "Смехът ви, нашият срам".

Недоволството е предизвикано от снимките, които изтекоха в интернет пространството от празненството по случай рождения ден на Роналдо. От тях се вижда, че голмайсторът на Реал се забавлява, независимо от загубата на своя тим.

По този повод агентът на Роналдо заяви: "Той е много разстроен за снимките от партито, които се появиха. Трябваше да бъде лично тържество. Кристияно нямаше как да го отложи, въпреки че беше разочарован от загубата, защото семейството и приятелите му вече бяха в Мадрид.Той е пример за подражание и най-големият професионалист в света, хората трябва да го подкрепят и да му помагат".

Реал Мадрид може да се върне на победния ход още тази събота, когато посреща тима на Депортиво на "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички