Шефовете в Реал се разлютиха


Шефовете в Реал се разлютиха
Снимка: Getty images/Gulliver

1184 0

Директорите в Реал Мадрид са вдигнали мерника на треньора Карло Анчелоти след катастрофалната загуба от Атлетико Мадрид с 4:0.

Те обвинили мениджъра за шестте поредни загуби от градския съперник. Известният испански журналист Едуардо Инда, бивш главен редактор на авторитетния "Marca", твърди, че лично Флорентино Перес поставил ултиматум на Анчелоти да спечели титлата. В противен случай италианецът трябвало да си търси нов отбор.

"Перес е много спокоен. Аз не съм го виждал толкова спокоен в подобна ситуация. Но е ясно, че той трябва да уволни Анчелоти, ако треньорът не се справи със задачата да спечели титлата в Примера", казва Инда, цитиран от "El Chiringuito".

Партито по случай 30-годишния юбилей на Кристиано Роналдо също предизвикало гневни реакции сред ръководството на "Белия балет", съобщава "Марка".

Звездата имал изрично разрешение да отбележи рождения си ден, но никой от ръководството не очаквал това да стане толкова шумно и широко отразено в медиите.

Очаква се да бъдат наложени санкции на рожденика, Джеймс, Кедира и Лука Модрич, който дори се извини публично, че е присъствал на купона след унизителната загуба.

Хамес Родригес също може да отнесе санкция, тъй като е бил забелязан на партито само 48 часа, след като е претърпял операция.

Същото важи и за Кедира, който получи контузия срещу Атлетико, но беше на линия за рождения ден. Твърди се, че това намалява шансовете клуба да му предложи нов договоръ, а настоящият контракт изтича на 30 юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички