В Испания: Гарет Бейл се сбогува с "Бернабеу" през уикенда


В Испания: Гарет Бейл се сбогува с "Бернабеу" през уикенда
Снимка: Getty Images/Guliver

4494 0

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл държи да се появи в игра за "белите" в последния кръг от първенството срещу тима на Бетис, твърди уважаваното испанско издание "Marca". Причината е, че уелсецът иска да се сбогува подобаващо с феновете на Кралския клуб на "Сантяго Бернабеу", след като стана ясно, че той почти сигурно ще напусне тима през лятото.

Повече от 30 хиляди фенове посрещнаха Бейл през есента на 2013 година, когато бившият играч на Тотнъм се присъедини към испанския колос. Според медиите в Испания Бейл, който е твърда резерва в последните мачове на клуба, не желае да се сбогува с испанските фенове от скамейката, а да се появи в игра за един последен път.

Това обаче изцяло зависи от мениджъра на тима Зинедин Зидан, който ясно показа, че не желае да разчита на уелския национал. След загубата от Реал Сосиедад, френският специалист заяви, че действията му много ясно показват намеренията му за отбора. "Ще видим какво ще предприема за следващата седмица и идния сезон", каза Зидан, оставяйки отворен въпроса относно шансовете на Бейл да се появи в игра в последния кръг.

Гарет Бейл е напът да напусне "Сантяго Бернабеу" с 14 трофея зад гърба си, както и някои ключови попадения с бялата фланелка - финалите за Купата на Краля и Шампионска лига през 2014 година (срещу Барселона и Атлетико Мадрид), както и акробатичното изпълнение срещу Ливърпул на финала на Шампионска лига през миналия сезон.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Реал Мадрид търси нови отбори на цели 14 свои футболисти (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички