Революция в Реал: Търсят нови отбори на 14 футболисти


Революция в Реал: Търсят нови отбори на 14 футболисти
Снимка: Getty Images/Gulliver

4923 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обмисля революционни промени в състава през летния трансферен прозорец. Той смята да направи куп входящи, но и изходящи трансфери. Според "Marca" ръководството на испанския гранд ще се опита да намери нов отбор на 14 от настоящите си футболисти. 19 ще останат на "Сантяго Бернабеу".

В плановете на Зидан за следващия сезон не влизат следните играчи: Кейлор Навас, Серхио Регилон, Хесус Вайехо, Тео Ернандес, Дани Себайос, Хамес Родригес, Мартин Йодегард, Иско, Браим Диас, Маркос Йоренте, Матео Ковачич, Гарет Бейл, Оскар Родригес, Борха Майорал и Раул де Томас. Някои от тези футболисти прекараха сезон 2018/19 под наем в други клубове.

Френският наставник се завърна в Реал през март тази година, но не успя да направи някакво чудо с резултатите на тима. Испанският гранд завършва сезона на трето място. Зидан е третият треньор на "белите" през настоящия сезон, преди него на поста бяха Хулен Лопетеги и Сантяго Солари. А кой е следващият входящ трансфер на клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички