В Германия обявиха опция номер 1 за заместник на Карло Анчелоти в Реал Мадрид


В Германия обявиха опция номер 1 за заместник на Карло Анчелоти в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1997 0

Напускането на Карло Анчелоти от Реал Мадрид следващото лято след края на договора вече е предрешено, което дава на президента Флорентино Перес и борда на директорите цяла година да обмислят кой би бил най-добрият заместник.

Италианският треньор се е съгласил да поеме бразилския национален отбор през 2024 г., според CBF, и по този начин започват спекулациите кой може да бъде наследникът на Анчелоти.

Обичайният заподозрян в Реал Мадрид

Обичайният заподозрян е Зинедин Зидан, който се връща в Реал Мадрид два пъти като треньор и изглежда никой не изключва възможността за трети период. Междувременно Раул Гонзалес впечатлява с работата си в  Кастилия, а Юлиан Нагелсман е на разположение за първи път, откакто се свързаха с него за позицията преди няколко години.

Фаворитът обаче е друг

Според Кристиан Фалк от Германия обаче има една опция пред всики останали. Той каза пред "Caught Offside", че треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо в момента е с най-добрите шансове.

"Вярваме, че Шаби Алонсо е вариант номер едно за заместник на Карло Анчелоти през 2024 г. Това лято също имаше идеи, но той е много ясен на тази позиция. Той каза на Леверкузен, че няма да напусне това лято и няма да постави клуба в тази ситуация.”

"Но през 2024 г. няма да има извинение, ако Реал Мадрид го поиска. Разбира се, той се интересува и Леверкузен знае, че ще има възможност Реал Мадрид да тръгне след него. Мисля, че в момента той е сред възможностите и има най-добрия шанс да получи тази работа". А същевременно Анчелоти и Реал може да имат някои сериозни проблеми заради Бразилия и ранното обявяване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички