В Барселона са готови да дадат на Иско всичко, което Реал не може


В Барселона са готови да дадат на Иско всичко, което Реал не може
Снимка: Guliver/GettyImages

1548 0

С всеки изминал месец бъдещето на Иско в Реал Мадрид става все по-неясно. Футболистът има договор с клуба до края на сезон 2017/2018, а все още никой на "Сантяго Бернабеу" не е говорил за подновяване.

През този сезон Иско непрестанно е част от плановете на треньора Зинедин Зидан, но рядко получава по-сериозно поле за изява заради големия брой конкуриращи се футболисти.

Точно поради тази причина Иско е готов да напусне Реал през летния трансферен прозорец, като се говори за интерес към него от Челси и Тотнъм.

Във вторник вечерта обаче, по каталунското радио "Catalan RAC1" журналистът Диего Торес разкри за интересна оферта, която ще бъде изпратена в Мадрид относно Иско.

Да, точно така. Барселона има интерес към испанския национал и са готови да предложат на футболиста това, което Реал не може да му осигури за момента. Повече игрово време. Според Торес, каталунският тим вижда в него заместник на Андрес Иниеста, който вече е на 32 години. От "Камп Ноу" са готови да платят на Иско 20 милиона, само за да зареже "белия балет", а освен това ще го направят и един от най-добре платените играчи не само в Барселона, а и в света.

При положение обаче, че Иско приеме офертата на Барса, той ще трябва да остане в Реал до края на контракта си, което означава, че има минимална вероятност да стъпи на терена през следващата година, а това ще е негов приоритет ако иска да е част от тима на Испания на Мондиал 2018 в Русия.

По всяка вероятност Иско ще използва целия този интерес към себе си от страна както на Барселона, така и на други топ клубове от Европа, за да се споразумее за по-добри условия с "кралския клуб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички