Меси иска Иско в Барселона, но той се готви за трансфер в друг колос


Меси иска Иско в Барселона, но той се готви за трансфер в друг колос
Снимка: Gulliver/Getty Images

2170 0

На фона на информацията, че Лионел Меси иска Иско в Барселона и каталунците ще се опитат да вземат плеймейкъра през лятото, "Екип" информира, че всъщност ПСЖ е фаворит за подписа на 24-годишния халф.

Ситуацията около испанския национал е много заплетена, след като той продължава да е резерва в Реал Мадрид, въпреки че получава шансове от Зинедин Зидан. Именно френската легенда убеди Иско да подпише с "кралския клуб" през лятото на 2013 година. Като треньор обаче специалистът го поставя зад Кроос и Модрич в плановете си и той е решил да си търси нов клуб.

Интересът към играча е много висок, благодарение на факта че договорът му изтича през лятото на 2018 година. От Реал Мадрид ще направят опит да го оставят в състава и вместо това да продадат Хамес Родригес, но на Иско му е писнало да е на пейката и иска ключова роля в схемата на "белия балет".

Междувременно представители на ПСЖ са се свързали с агентите на футболиста и дори ще използват визитата в Испания, за да започнат преговори с Флорентино Перес за покупката на плеймейкъра, израснал в школата на Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички