В Барселона припомнят думите на Христо Стоичков към Усман Дембеле: “Щеше да ми чистиш бутонките”


В Барселона припомнят думите на Христо Стоичков към Усман Дембеле: “Щеше да ми чистиш бутонките”

11751 0

Коментарът на Христо Стоичков към Усман Дембеле от 2022 г. бива определян за един от най-актуалните през последните часове. Той бива преповтарян от запалянковците на Барселона след успеха над ПСЖ.

Дембеле отново бива порицаван

Преди две години Камата изказа негодуванието си към французина в ефира на телевизия TUDN, тъй като нападателят бе в сложни отношения с ръководството на клуба. 

Сега феновете припомнят критиките на легендата, след като Дембеле не скри щастието си от реализираното попадение във вратата на доскорошния си клуб. 

Коментарът на Камата

"Изигра точно 20 пълни мача за четири години и половина. По мое време с такава статистика единствено би чистил обувки. За 140 милиона евро само това.

Аз се включих в състава като чужденец, за да разбера какво представлява и какво означава Барселона по времето на Караско, Линекер, Бакеро, Салинас.

Знаех историята, а той така и не разбра какво е Барса. Христо Стоичков го казва. Ако не искате да сте в Барселона, поне не цапайте емблемата. Остави фланелката и кажи "господа, напускам", каза Стоичков през 2022 г.

Вижте защо Енрике заплаши Шави с удар в топките!

Още: Шави доволен след победата на Барселона в Париж, но "ПСЖ все още са фаворити"

Барселона спечели след два обрата като гост на ПСЖ (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички