В Барселона отново ядосаха Неймар, а в ПСЖ вече знаят, че отива при тях


В Барселона отново ядосаха Неймар, а в ПСЖ вече знаят, че отива при тях
Снимка: Getty Images/Guliver

3941 0

В Барселона се опитват по всякакъв начин да убедят Неймар да остане на "Камп Ноу", като дори Жерар Пике публикува снимка в Twitter", на която е с бразилската звезда на тима. Испанският национал написа: "Остава" като коментар към снимката, но това определено не се е харесало на нападателя.

Според информация на бразилското издание "Globo", Неймар не е бил наясно с идеята на Пике, докато не е разбрал какво е направил испанският национал. Това сериозно е ядосало звездата, който не е оторизирал подобни действия от страна на Пике.

В същото време бразилската медия съобщава, че причината Даниел Алвеш да премине в ПСЖ е разговор с Неймар, който му е съобщил, че ще играе за френския гранд. През миналата седмица пък бившият ас на Сантош е казал на Маркиньос и Тиаго Силва, че от следващия сезон ще бъдат съотборници.

Очаква се трансферът на Неймар да се осъществи в близките дни, след като ПСЖ са готови да платят откупуващата клауза в неговия договор - 222 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички