Ако Барселона вземе Коутиньо, възможно ли е Неймар да остане?


Ако Барселона вземе Коутиньо, възможно ли е Неймар да остане?
Снимка: Guliver/GettyImages

2045 0

Интересен материал беше публикуван днес във френския вестник "Паризиен", посветен на условията, които Неймар е поставил на ПСЖ, за да премине на "Парк де Пренс" през настоящото лято.

Едно от тях е било да бъде привлечен Даниел Алвеш от Ювентус. Десният бранител имаше договорка с Манчестър Сити и се очакваше да подпише там, но ПСЖ в последния момент е предложил двойно повече пари на бившия защитник на Барселона. А причината е желанието на Неймар да играе отновно със своя съотборник.

По-интересно е второто условие на бразилския нападател - да бъде привлечен Фелипе Коутиньо от Ливърпул. Проблемът тук обаче е, че Барселона вече преговаря за атакуващия халф на мърсисайдци и е много вероятно сделката да се осъществи в следващите 1-2 седмици. В същото време ПСЖ не успя да вземе Алексис Санчес, след като Арсенал не го пусна в отбора.

Ако Барселона действително успее да вземе Коутиньо, това може да повлияе и на Неймар. Оказва се, че той е заявил същото и пред ръководството на каталунците - да вземат плеймейкъра на Ливърпул и още един бразилски национал.

Сред другите условия на Неймар са оставането на Лукас Моура, привличането на няколко нови футболисти и около 40 милиона евро годишна заплата - всички от тях изпълнени от катарските собственици на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички