Юрген Клоп сред 5-те опции за нов треньор на Барселона


Юрген Клоп сред 5-те опции за нов треньор на Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

2823 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сред вариантите за нов треньор на Барселона, твърди испанското издание El Nacional. Каталунците са набелязали петима мениджъри за треньорския пост на "Камп Ноу", който се очаква съвсем скоро да бъде овакантен.

Наставникът на тима Роналд Куман вече не се ползва с доверието на ръководството на Барселона заради твърде неубедителните резултати и двете тежки поражения с по 3:0 в първите два мача от групите на Шампионска лига. Шефовете на Барселона вече обсъждат вариантите за негов наследник.

El Nacional посочва Клоп като един от вариантите, но подчертава, че това е най-малко вероятно да се случи, защото германецът е твърдо решен да довърши контракта си с Ливърпул, а след това ще си вземе поне едногодишна почивка от футбола.

Другите четирима кандидати за поста са Ерик тен Хаг, Роберто Мартинес, Шави Ернандес и Андреа Пирло, който е много харесван от президента Жоан Лапорта. Други имена, които се завъртяха в пространството, са Антонио Конте, Йоахим Льов и Филип Кокю.

Треньор от Аржентина също е спряган за треньорския пост в Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички