Барселона уволнява Куман до часове, ето кой може да го замени


Барселона уволнява Куман до часове, ето кой може да го замени
Снимка: Getty Images

2437 0

Ръководството на Барселона ще уволни наставника Роналд Куман до часове, съобщават водещите медии в Испания. Мениджърът на каталунците е изчерпал доверието на шефовете си и в рамките на деня договорът му ще бъде прекратен.

Късно снощи каталунците получиха звучен шамар в Шампионска лига, след като загубиха гостуването си на Бенфика с 3:0. Поражението идва след загубата от Байерн Мюнхен на "Камп Ноу" със същия резултат, както и няколко поредни колебливи мача в Ла Лига, които костваха ценни точки в битката за титлата.

Част от играчите на Барселона опитаха да защитят Куман след резила срещу Бенфика, като заявиха, че не смятат, че треньорът е виновен за тежката загуба. В офисите на "Камп Ноу" обаче са категорични, че това не може да продължава повече така и наставникът ще бъде уволнен.

За негов наследник на поста се спрягат две имена - това на клубната легенда Шави Ернандес и Роберто Мартинес, който има опит като мениджър във Висшата лига, а в последните пет години е треньор на националния отбор на Белгия.

След поражението от Бенфика Роналд Куман изуми с коментар (ето какво каза)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички