Уникално: Еспаньол навакса от 0:3 срещу Атлетико за 15’ и мечтае за оцеляване (ВИДЕО)


Уникално: Еспаньол навакса от 0:3 срещу Атлетико за 15’ и мечтае за оцеляване (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3147 0

Еспаньол постигна 3:3 за историята на Ла Лига по време на 36-тия кръг, когато “папагалчетата” приеха Атлетико Мадрид в ключова среща и за двата тима! Всичко в нея обаче изглеждаше, че е приключило след първата минута от втората част, когато столичани вече имаха преднина от 3:0 след последователни попадения на Нигес, Гризман и Ферейра, следователно в 21-вата, 44-тата и 46-тата минута.

За изненада на световната футболна общественост - каталунският тим успя да върне трите попадения само за четвърт час между 64-тата и 79-тата минута, когато домакините се развихриха и чрез Монтес в 64’, Хоселу от дузпа в 75’ и Винисиус в 79’ изведнъж започнаха да мислят за трите точки в двубоя и феноменален обрат над “дюшекчиите”, до какъвто в крайна сметка не се стигна.

Колкото и нескромно да звучи - резултатът не е очарователен дори за Еспаньол, след като каталунският клуб остава предпоследен с 38 точки и 2 кръга преди края на кампанията разполага с три по-малко от цели три тима - Хетафе, Кадис и Валядолид (38 т.), докато 15-тият Алмерия има 39. 

Video edited on Kapwing

Атлетико Мадрид пък пропусна да се завърне на второто място в надпреварата и градският съперник Реал отново крачи към среброто след успех над Райо Валекано с 2:1 по-рано в сряда. Така "дюшекчиите" изостават с 1 точка на "белия балет".

Следете всичко най-интересно от Ла Лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички