Забравен в Европа бразилец потвърди: Преговарям с Барселона


Забравен в Европа бразилец потвърди: Преговарям с Барселона
Снимка: Getty Images

3102 0

Атакуващият полузащитник на Шанхай Порт Оскар призна, че може да продължи кариерата си в Барселона. Бразилецът посочи, че в момента води преговори с каталунския клуб за трансфер под наем през настоящия трансферен прозорец.

"Барселона се свърза с моя агент, за да попита за възможността да подпише с мен. Те знаеха, че футболът в Китай ще спре до март. Всичко може да се случи, но Барселона сега има проблем с регистрацията на нови играчи. Освен това те трябва да се договорят с моя клуб", обяви Оскар, цитиран от Goal.com.

"Те искат да играя за тях до края на сезона. Барселона преговаря, но има проблеми с новите попълнения - изглежда, че и Дани Алвеш се сблъска с това. Може би като съм под наем ще ми платят значително по-малко. Хубаво е, че такъв голям клуб се интересува от мен, това е страхотна възможност", продължи бразилецът.

"В добра форма съм и това ще бъде голям плюс за кариерата ми", допълни халфът, който от 5 години играе в Китай. Оскар, който е само на 30 години, премина в азиатската лига от Челси. Ето по какъв скандален начин той мотивира това свое решение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички