Само трима играчи в Барселона са неприкосновени?


Само трима играчи в Барселона са неприкосновени?
Снимка: Getty Images

2699 0

Ръководството на Барселона може да прибегне до решителни действия, за да извади отбора от кризата. Както е известно, за първи път през 21-ви век каталунците отпаднаха в груповата фаза на Шампионска лига, а в първенството са на седма позиция.

Според журналиста Жорди Грау само трима от настоящите футболисти на испанския гранд могат да не се безпокоят за своето бъдеще. Това са младоците Гави, Ансу Фати и Нико Гонсалес. Останалите трябва да доказват своята важност за отбора до края на сезона.

През лятото Барселона е готов да пристъпи към мащабна чистка в състава. Ще има развалени договори и опити за продажба на ненужни футболисти. Ще бъдат изслушани предложения за всеки играч извън гореспоменатото трио.

Клубът ще бъде принуден да направи тази крачка не само за да спечели пари за нови трансфери, но и за да облекчи бюджета си за заплати. Както е известно, в настоящата ситуация на каталунците ще им бъде трудно да регистрират нови футболисти в Ла Лига. Ето кой друг футболист се смята за непродаваем при Шави Ернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички