УЕФА обяви наказанието на Антоан Гризман за червения картон срещу Ливърпул в Шампионска лига


УЕФА обяви наказанието на Антоан Гризман за червения картон срещу Ливърпул в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1745 0

На 19 октомври Атлетико Мадрид загуби у дома си с 2:3 от Ливърпул в мач от груповата фаза на Шампионска лига. В тази среща Антоан Гризман отбеляза два гола през първото полувреме, но в началото на второто бе изгонен за нарушение срещу Роберто Фирмино.

В ответната среща в Англия (0:2) французинът бе наказан и клубът му се надяваше, че ще бъде на линия за следващия мач на отбора в турнира, но това няма да се случи, тъй като днес УЕФА обяви, че Гризман е санкциониран за две срещи!

На 24 ноември (сряда) Атлети ще бъде домакин на Милан, а Чоло Симеоне няма да може да използва и защитника Фелипе, който пък бе изгонен на "Анфийлд" и това означава, че ще бъде без двама много важни играчи срещу "росонерите". 

Положението на мадридчани в Група В хич не е обнадеждаващо за феновете им - те се намират на трето място с актив от 4 точки и ще трябва да се преборят с Милан, а след това и с Порто, ако искат да се класират за 1/8-финалната фаза през пролетта...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички