"Marca" сигнализира: Заформя се сложен казус със Саул Нигес между Челси и Атлетико Мадрид


"Marca" сигнализира: Заформя се сложен казус със Саул Нигес между Челси и Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

2207 0

Нещата не вървят по план за Саул Нигес в Лондон и изглежда, че Челси ще иска да го върне в Испания още в първия месец от новата 2022 година, пише "Marca" в свой материал!

Полузащитникът е изиграл само 239 минути откакто премина на Острова и на този етап не успява да се впише в плановете на Томас Тухел. Интересно е да се отбележи, че само третият вратар на лондончани, Маркус Бетинели, има по-малко минути на терена от него!

Изданието обаче посочва, че Атлетико Мадрид отказва да приеме обратно 26-годишния футболист през зимата и не се вижда как двете страни ще си стиснат ръцете преди крайния срок на подписания договор за наем (юли 2022 г.)...

С парите, които получи от Челси, тимът на Чоло Симеоне успя да финансира част от сделката по връщането на Антоан Гризман в Мадрид и до момента сезон 2021/22 в Ла Лига не се развива перфектно за тях - четвърто място и 23 точки след 12 кръга.

В същото време, самият Саул не бърза да "хвърля кърпата" и е твърдо решен да се докаже в Англия, пише още "Marca", но това ще бъде трудна задача, имайки предвид конкуренцията в средната линия в лицето на Жоржиньо, Канте и Маунт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички