Тухел поиска от Абрамович да му доведе звезда на Реал Мадрид в Челси


Тухел поиска от Абрамович да му доведе звезда на Реал Мадрид в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3292 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел е поискал от собственика на клуба Роман Абрамович да привлече футболиста на Реал Мадрид Едер Милитао, твърди испанското издание AS. Тухел е впечатлен от изявите на защитника на "белия балет" и го иска в отбора си на "Стамфорд Бридж".

Челси е в търсене на бранители, които да заместят напускащите Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен, чиито контракти в Лондон изтичат през лятото. Тухел е заявил на Абрамович, че иска бразилеца Милитао, който е оценяван от специализирания портал Transfermarkt на 60 милиона евро.

Челси е бил близо до привличането на Милитао още през 2019-а, но тогава Реал е надвил "сините" и го е закупил от Порто, припомня AS. Лондончани имат притеснения, че подобен трансфер ще се осъществи трудно, но испанското издание пише, че бразилецът може да се съгласи да напусне Реал, тъй като е сред най-ниско заплатените играчи на "Бернабеу".

Ръководството на Челси не прояви почти никаква активност по време на зимния трансферен прозорец, но все пак се похвали с входящ трансфер, макар и с известно закъснение след затварянето на пазара (подробности четете в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички