Рийс Джеймс се възстановява много бързо и е близо до завръщане в игра за Челси


Рийс Джеймс се възстановява много бързо и е близо до завръщане в игра за Челси
Снимка: Getty Images

1889 0

Английският Челси чу добри новини, свързани със състава си, след като стана ясно, че прогресът от контузията на Рийс Джеймс в адукторите е много напреднал.

Десният краен бранител се контузи в последния мач на отбора за 2021-а година срещу Брайтън и тогава никой не се наемаше да даде прогнози колко време ще отсъства английския защитник.

Очакванията бяха Джеймс да бъде извън строя поне два месеца, но той може да направи изненадващо бързо завръщане в редицата на „сините“ и да започне тренировки с основната група до една седмица.

Според The Athletic 22-годишният Джеймс се очаква дори да вземе участие в мачовете на Челси от Световното клубно първенство. Челси ще играе полуфинал дуел на 9-и февруари, но това може би ще бъде твърде ранен мач за него, като той може да се появи във финала.

Последният мач от турнира е три дни след първия ангажимент на „сините“ и теоретично се очаква Джеймс ад бъде на скамейката до Томас Тухел и да получи минути, ако Челси стигне до мача за трофея.

А кой футболист бе похвален от германския мениджър, разберете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички