Трите клуба в звездна битка за Погба


Трите клуба в звездна битка за Погба

2511 0

Манчестър Сити и Реал Мадрид ще се опитат да привлекат Пол Погба, въпреки опасенията си че халфа на Ювентус желае да премине в редиците на Барселона.

От лагера на Сити все още не са отправили официална оферта за играча и отрекоха спекулациите в Италия, че са предложили 82 милиона паунда за бившия футболист на Манчестър Юнайтед. Най-вероятно "гражданите" няма да предложат чак толкова висока сума, но са решени да доведат 22-годишния французин на "Етихад".

В Манчестър са наясно, че Погба желае да отиде в Барселона. Това обаче не може да се случи по-рано от месец януари заради забраната за трансфери, която имат настоящите носители на Шампионска лига.

Кандидатът за президентския пост в Барса Аугусти Бенедито заяви, че е разговарял с Погба за евентуално негово идване на "Ноу Камп". Той сподели пред испанската 8TV следното: "Свързах се с Погба и с клуба. Първо разговарях с Андреа Аниели, а след това и персонално с играча. Клубът иска 80 милиона евро за него, а Погба желае 12 милиона евро годишна заплата."

Междувременно помощник-треньора в Реал Мардрид Зинедин Зидан определи Погба като "завършен играч" и сподели, че клубът има интерес да го доведе на "Бернабеу". Пред испанската радиостанция RTL Зидан заяви: Той има всичко. Мисля, че е фантастичен. Той е завършен играч, който има способността да вкарва голове, защото му харесва да атакува. По отношение на чисто футболните му качества - той е необикновен. Много клубове се интересуват от него, Реал също е сред тях. Нормално е талантливите играчи да са под прицел от всички големи клубове."

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че ще бъде много трудно Погба да остане в Торино.

"Трансфер на Погба? Очевидно това ще бъде решение на клуба, не на треньорския щаб", заяви Алегри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички