Фиксираха цената на Пол Погба


Фиксираха цената на Пол Погба
Снимка: Guliver/Getty Images

2885 0

Разкриха сумата, за която Пол Погба може да напусне Ювентус. Тя е точно 80 милиона евро, а информацията идва от кандидата за президентския стол на Барселона Аугусти Бенедито.

Той се надява, че именно с покупката на аса на "бианконерите" ще успее да спечели изборите, които ще се проведат през идния месец. Бенедито обаче разкри, че това ще стане много трудно, най-вече заради заплатата, която Погба иска.

"Свързах се с Погба и с клуба. Първо разговарях с Андреа Аниели, а след това и персонално с играча. Клубът иска 80 милиона евро за него, а Погба иска 12 милиона евро годишна заплата", коментира Бенедито.

Погба пристигна в торинския гранд през лятото на 2012 година със свободен трансфер. Той дойде от Манчестър Юнайтед, където не пожела да преподпише заради сър Алекс Фъргюсън.

За трите години в Ювентус той се установи като един от най-добрите халфове в света, а освен това привлече интереса на всички големи имена във футбола.

В момента за него се борят Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Сити, като "гражданите" дори са готови да счупят рекорда за най-голям трансфер във футбола, за да имат Погба в състава си.

Още трансферни новини от Европа четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички