"Гражданите" готвят ударни попълнения за следващия сезон


"Гражданите" готвят ударни попълнения за следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2030 0

Манчестър Сити ще се върне към големите трансфери и клубът ще бъде безмилостен в стремежа си за успехи. Това обеща изпълнителният директор на "гражданите" Халдун ал Мубарак.

Бунтуващият се в Ливърпул Рахийм Стърлинг, Пол Погба от Ювентус и крилото на Волфсбург Кевин де Брюин са само няколко от имената, които Сити преследва.

Богатите собственици на тима сега няма да бъдат възпрепятствани от Финансовия феърплей, който ограничи разходите им миналото лято. Ал Мубарак предупреди съперниците си, че Манчестър Сити ще има ключова роля през следващия сезон.

"Мога да ви уверя, че този състав ще бъде още по-силен и отборът ни ще бъде много по-конкуретноспособен. Уверен съм и се вълнувам за това, което предстои догодина. Искаме отбора да достигне до това ниво, с което ще сме способни да спечелим Премиършип, да се състезаваме в Шампионската лига и също така да се борим за двете купи в Англия", заяви самият Ал Мубарак.

"Ще се случат някои промени. Някои играчи, които са се справяли добре, ще преминат към нови предизвикателства. Ние през това време ще доведем качествени играчи, които ще са подходящи за това, което искаме да постигнем. Искам да забравим разочарованието от миналата кампания. Всички вече обърнахме страницата и енергията в отбора е положителна. Готови сме да се върнем в борбата за титлата в Премиършип и да се представим по-добре в Шампионската лига", добави той.

Две от трансферните цели на Манчестър Сити - Рахийм Стърлинг и Пол Погба са оценявани на над 50 милиона паунда от тимовете си, а пък Волфсбург ще посика около 40 милона паунда за Де Брюин.

Ал Мубарак заяви обаче, че "гражданите" са готови да отворят торбата отново и че те в момента са примамливо предложение за всички топ играчи.

"Мисля, че тази година ще бъдем агресивни на пазара. От това, което съм чул очаквам големи имена да пристигнат скоро. Още не сме започнали, но смятам, че клубът ни може да се конкурира с всеки един от топ клубовете", завърши Мубарак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички