Три водещи световни спортни бранда се "избиват" за звезда на Реал Мадрид


Три водещи световни спортни бранда се "избиват" за звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1130 0

Голямата звезда на Реал Мадрид и националния отбор на Бразилия - Винисиус се раздава на Световното първенство по футбол в Катар. Извън терена обаче младокът също има редица ангажименти и решения за взимане.

Три от най-големите спортни бранда - Adidas, Nike и Puma, се борят за неговия подпис и го искат като рекламно лице, съобщават редица издания. Има информация обаче, че от Adidas са готови да му предложат десеторно повече, отколкото другите две компании.

Към момента Вини е обвързан с Nike до 2028 година, но иска да се откаже от сделката с компанията, с която работи през последните девет години. Adidas и Puma са готови да се възползват от шанса, тъй като вярват, че той е звездата на бъдещето.

Интересното е, че Винисиус не бе част от рекламата на Бразилия за новите им екипи за Мондиала на Nike, въпреки че има договор с марката. Нападателят също използва старите си обувки от серията Mercurial, тъй като не му е предложен новият модел.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съревнованието между двама съотборници на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички