Треньорът на Селта преди мача с Реал: Не бих се задоволил с равенство


Треньорът на Селта преди мача с Реал: Не бих се задоволил с равенство
Снимка: Getty Images/Guliver

1503 0

Треньорът на Селта Оскар Гарсия говори преди двубоя срещу първия във временното класиране на Ла Лига Реал Мадрид. Специалистът обяви, че неговият тим ще излезе на "Сантяго Бернабеу", за да преследва победата срещу далеч по-именития си съперник.

"Отиваме там с намерението да играем без да се предаваме, защото играем за три точки, които са толкова важни в този мач, колкото са важни във всеки друг двубой от сезона. Излизаме срещу един от най-добрите отбори в света. Реал Мадрид е в добра форма и трябва да избегнем грешки, които могат да бъдат наказани. Не бих се задоволил с равенство преди срещата" - заяви Гарсия.

Победата за "белия балет" обаче е изключително важна и би трябвало тимът да подходи напълно съсредоточен, за да си върне преднината от три точки на върха в Испания, след като Барселона записа трудна победа срещу Хетафе с 2:1 и изравни "кралския клуб" преди двубоя му.

Междувременно, в деня на мача се появиха информации, че Реал Мадрид има интерес и дори подготвя ударен трансфер на една от звездите на Манчестър Сити. За кого става въпрос, както и каква е колосалната сума, около която се спекулира - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички