Проблем с паспорта може да попречи на трансфера на Лаутаро Мартинес в Реал Мадрид


Проблем с паспорта може да попречи на трансфера на Лаутаро Мартинес в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2490 0

Доскоро Барселона бе големият фаворит за привличането на звездата на Интер - Лаутаро Мартинес, но в последните часове името на Реал Мадрид сериозно бе намесено.Според  аржентинската медия ‘TyC Sports’ мадридчани искат активират откупуващата клауза на играча.

Подобен трансфер обаче няма да е никак лесен и то не само заради спортно-технически причини, но и заради факта, че Мартинес няма европейски паспорт, а това е голям проблем за мадридчани. Само трима играчи без такъв паспорт може да се регистрират и вече тази бройка е запълнена от Винисиус, Едер Милитао и Родриго. Това е без да се брои и новото попълнение Рейнир. Бившият халф на Фламенго ще играе през първата в дублиращия отбор на "белия балет".

Лаутаро е от две години в Италия, но дори не е започната процедурата за европейско гражданство, като нито един член от неговото семейство няма подобен паспорт, което допълнително усложнява ситуацията. Ако се стигне до трансфер, то е много вероятно един от четиримата бразилци да бъде продаден, но към момента Зинедин Зидан показва, че смята да им гласува доверие. А ето как Интер смятат да задържат Мартинес в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички