Треньорът на Барселона: Това с контузиите ме убива, пускам деца на терена!


Треньорът на Барселона: Това с контузиите ме убива, пускам деца на терена!
Снимка: Getty Images

2463 0

Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан изрази съжалението си за развоя на мача на своя тим срещу Селта снощи. Във Виго каталунците поведоха с 3:0 до почивката, но след слабо второ полувреме допуснаха изравнявне в самия край на двубоя.

"Жалко, че не успяхме да постигнем първа победа на чужд терен в Ла Лига. Но трябва да продължим да играем така, както през първото полувреме. Имаме много контузии и се работи трудно в такава обстановка. Когато всички се възстановят, нашият отбор ще бъде способен на повече", започна наставникът след 3:3 снощи.

"Ако погледнете състава ни, ще видите, че ни се налага да пускаме в игра деца. Трудно е да се постигне успех, когато няма достатъчно играчи. Когато всички са на разположение, то и тренировките вървят по-добре и има много добра конкуренция, всеки иска да играе. Но сега имаме проблем с това", продължи Бархуан.

"Ситуацията с контузиите просто ме убива. Сега сме в много странна ситуация и бих искал това повече да не се повтаря. Не искам да използвам това като извинение, но това играе своята роля", завърши испанският треньор. А ето с колко играчи ще се подсили Барселона тази зима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички