Треньор в Барселона впечатли със страхотен жест към малък фен на клуба


Треньор в Барселона впечатли със страхотен жест към малък фен на клуба
Снимка: GettyImages

1451 0

Един от треньорите в Барселона Оскар Ернандес впечатли със страхотен жест към млад фен този месец. Ернандес е важна част от треньорския състав на първия отбор на Барселона и ход след мач на каталунците предизвика много положителни реакции.

Детето със сигурност няма да забрави подобен жест

Според "Sport", въпреки неотдавнашните спорни примери за фенове, тормозещи играчи след тренировки и мачове, Ернандес реши да зарадва един привърженик.

Той е бил потърсен след скорошен домакински мач от бивш играч на младежкия отбор на "блауграна"-  Чава Хименес, който поискал фланелката на сина му да бъде подписана от играч на Барселона.

Ернандес взе фланелката и каза на Хименес, че ще се "погрижи за нея" и е направил точно това.  След като се свърза с бившия играч няколко дни по-късно, Ернандес подарил на детето фланелката, пълна с автографи от целия състав на първия отбор. Съвсем наскоро пък шеф на Барселона призна каква е причината Неймар да не се завърне в отбора.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички