Трансферът се пече! Жоао Феликс кацна в Барселона (ВИДЕО)


Трансферът се пече! Жоао Феликс кацна в Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2239 0

Каталунският гранд Барселона продължава да е изключително активен в края на летния трансферен прозорец. Една от основните цели на каталунците - Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, бе заснет как каца в Каталуня.

Трансферът се пече

Името на Жоао Феликс се спряга с Барселона цяло лято. Отношенията на младия португалски национал с Атлетико Мадрид и наставника на тима - Диего Симеоне - не са добри, като в момента се очаква много скоро той да завърши трансфера си на "Камп Ноу".

Все още няма конкретна информация дали Феликс ще премине за постоянно в Барселона, но по-рано през лятото Фабрицио Романо сподели, че се очаква каталунците да подготвят такса за наем за цял сезон и да се договорят за откупна клауза с управата на "лос рохибланкос".

Припомняме, че втората половина на изминалата кампания бе прекарана в Челси от Жоао Феликс, имаше сериозни спекулации, че лондончани ще задържат португалеца за постоянно, но след идването на Маурисио Почетино начело на "Стамфорд Бридж" стана ясно, че това няма да се случи.

Остават броени часове до края на летния трансферен прозорец. Следете всичко най-интересно от сделките в последния момент в трансферната линия на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички