Трансферът се пече: Азар си търси къща в Мадрид


Трансферът се пече: Азар си търси къща в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1590 0

Реал Мадрид много скоро може да финализира привличането на белгийския плеймейкър на Челси Еден Азар, съобщи Marca. Според авторитетното издание двата клуба са близо до постигане на споразумение за футболиста. Азар в следващите дни трябва да посети Мадрид, за да се запознае с града и базата на новия си клуб. Звездата на Челси вече си търси жилище в испанската столица.

Реал искаше да привлече играча още преди две години, но английският клуб поиска 200 млн. евро, което не устройваше “кралския клуб”. Сега ситуацията е различна, тъй като контрактът на Азар със “сините” изтича следващото лято и тогава той може да си тръгне като свободен агент.

28-годишният белгиец премина в Челси през лятото на 2012 г. от Лил за 35 млн. евро. Този сезон взе участие в 31 мача от английското първенство, в които вкара 14 гола и асистира за 12. Колко ласкаво се изказа за него треньорът на Реал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички