Сандро Росел: Срещу мен имаше конспирация, а не грешка, чудя се защо се замесих в бъркотията Барселона


Сандро Росел: Срещу мен имаше конспирация, а не грешка, чудя се защо се замесих в бъркотията Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1351 0

Бившият президент на Барселона Сандро Росел продължава с разкритията, които прави, след като излезе от затвора след почти две години престой. Сега той разкрива конспирация срещу себе си, като посочва възможни причина, а освен това споделя дали някой от играчите го е потърсил, когато се е случвало всичко това.

"Моят случай не бе съдийска грешка, а конспирация. Ситуацията в Каталуния му повлия, изглежда, че ако си каталунец - си престъпник. Преди те уважаваха, а сега е обратното. Не помага, ако си каталунец" - започна Росел за "Lo de Evole".

Той коментира и спорния трансфер на Неймар, който осъществи: "Той ми донесе много врагове. Думата "враг" е твърде силна, но да кажем - огромни съперници. 5 години питат в затвора за въпроса с Неймар, който е все още отворен, но не ме е страх".

"Доколкото помня - нито един играч не се свърза със семейството ми, това е част от професионалния свят на спортиста - ако темата не засяга топката, не се замесват. Понякога се чудя защо се замесих в бъркотията в Барселона. Преди да стана президент нямах дела срещу мен, а оттогава имам 72" - завърши той. А преди време Росел заяви, че ако не е бил президент на Барселона, е нямало да влязе в затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички