Арсенал, Лион и Дортмунд следят талант на Реал Мадрид


Арсенал, Лион и Дортмунд следят талант на Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

3420 0

Един от най-големите таланти от школата на Реал Мадрид Сезар Гелаберт е обект на интерес от страна на няколко европейски гранда. 19-годишният футболист има договор с „Кралския клуб“ до 2021-ва година, но вече запитвания за него има от Англия и Франция.

Олимпик Лион е направил оферта за играча, но тя е била отказана от Реал Мадрид, които го виждат като бъдещ футболист от първия тим. Френският отбор обаче не е единственият, който проявява интерес към Сезар Гелаберт, като такъв има и от страна на Арсенал. Наставникът на „артилеристите“ Микел Артета е гледал внимателно футболиста по време на мачовете на младежкия тим на Реал Мадрид срещу Тотнъм и Челси.

Третият тим, който иска младия атакуващ халф е Борусия Дортмунд. Скаутите на „жълто-черните“ набелязаха играчи като Джейдън Санчо и Александър Исак именно на младежки турнири и сега следят изявите на Гелаберт. По време на летния трансферен прозорец могат да се очакват доста оферти за младия талант на Реал Мадрид. А ето кой друг свързан с Борусия Дортмунд футболист може да напусне Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички