Реал Мадрид - Селта по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?


Реал Мадрид - Селта по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2358 0

Реал Мадрид посреща Селта на "Сантяго Бернабеу" в мач от 30-ия кръг на Ла Лига. Момчетата на Анчелоти продължават да преследват лидера Барселона и да не се отказват от защитата на титлата си в Испания.

Мадридчани са втори във временното класиране  с актив от 62 пункта - 11 по-малко от лидера Барселона. Опонентът на "лос бланкос" Селта пък се намира на 12-ата позиция с 36 пункта, но е способен да изненада тима на Анчелоти на "Бернабеу".

Първия мач през сезона между двата тима завърши с разгромна победа за Реал с 4:1. Тогава имената си сред голмайсторите записаха Карим Бензема, Лука Модрич, Винисиус и Феде Валверде за Реал, а единственият гол за Селта бе дело на Яго Аспас от дузпа.

Първият съдийски сигнал в Мадрид ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Срещата ще бъде предвана пряко в ефира на Max Sport 4, а ако няма да имате възможността да и се насладите, то ще може да следите Реал Мадрид - Селта НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички