"Това е огромна загуба за нас" - ще рискуват ли в Барселона с по-бързо завръщане на Педри заради Де Йонг?


"Това е огромна загуба за нас" - ще рискуват ли в Барселона с по-бързо завръщане на Педри заради Де Йонг?
Снимка: Getty Images

1129 0

Наставникът на Барселона Шави Ернандес сподели обнадеждаващи новини за всички фенове на тима, а именно, че Педри се възстановява добре от контузията си. "Блауграна" изглежда отслабена в халфовата линия и със сигурност испанския национал липсва на терена.

Какво е състоянието на контузените в Барселона?

Педри получи мускулен проблем в средата на август и се очакваше да отсъства за около шест седмици, но изглежда, че ще е по-близо до два месеца. След контузията на Френки де Йонг в събота срещу Селта Виго, холандецът ще е извън игра до ноември. Поне това сочат първоначалните прогнози.

"Това е значителна загуба. Той е основен играч, още от миналата година вече се справяше много добре. Имаме много играчи, надяваме се това да не се отрази. Има варианти, които можем да използваме, ще видим как е той след почивката", сподели Шави пред медиите.

Имаше информация, че Педри може да бъде върнат малко по-рано в игра заради контузията на Де Йонг, но Шави не потвърди това.

"Напредва, но ще видим кога можем да си го върнем. Върви много добре. И имаме алтернативи, един от тях е Сержи Роберто. Той е страхотен, полезен играч, може да бъде халф, опорен, краен защитник. Ние ще го използваме. Точно като Фермин, който е откритие и може да бъде важен". Междувременно, медиите в Испания излязоха с изненадваща информация, че само след месец в отбора ПСЖ може да иска да се раздели с бившия каталунец Усман Дембеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички