След само месец в отбора: ПСЖ е готов да се раздели с Усман Дембеле


След само месец в отбора: ПСЖ е готов да се раздели с Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

5084 0

Миналия месец Усман Дембеле направи донякъде противоречив трансфер в Пари Сен Жермен. Френският шампион активира клаузата му за освобождаване от 50 милиона евро, което не остави особено доволни всички в Барселона. Най-вече Шави, който разчиташе на крилото.

Бързо ли ще приключи тази приказка?

Имаше големи очаквания към Дембеле при пристигането му, особено като се има предвид формата, която показа в Каталуния през последните 12 месеца. Той обаче направи труден старт, като не успя да вкара или асистира в нито един от първите си 6 мача за ПСЖ.

Според Mundo Depoortivo, това е накарало ПСЖ да обмисли възможността за напускане на Дембеле. Съобщава се, че от клуба са готови да позволят на 26-годишния футболист да напусне под наем през януари, като Арсенал, Тотнъм и Уест Хем са заинтересовани да сключат сделка.

 Независимо от това, Барселона ще наблюдава ситуацията с известно забавление предвид начина, по който Дембеле си тръгна. А в последния мач на ПСЖ срещу Олимпик Марсилия се стигна до много неприятен моменти и контузия на Килиан Мбапе, който стресна парижани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички