Тони Фрейша: Меси е на 34 години, бъдещето ни в Барселона е в ръцете на Педри, Фати и други


Тони Фрейша: Меси е на 34 години, бъдещето ни в Барселона е в ръцете на Педри, Фати и други
Снимка: Getty Images/Guliver

11922 0

Всички привърженици на Барселона очакват с нетърпение момента, в който легендата на клуба Лионел Меси ще подпише нов договор, за какъвто към момента се водят преговори. Поради различни фактори има малки шансове това да не се случи - развитие, за което феновете дори не искат и да чуват.

Интересно мнение обаче изрази Тони Фрейша, който се кандидатира за президент на Барселона при последните два пъти, когато имаше избори. Той сподели, че все пак аржентинецът е на 34 години и че бъдещето на каталунците е в ръцете на хора като Педри, Френки де Йонг, Ансу Фати, Ерик Гарсия и други.

"Феновете на Барселона изглеждат твърде разтревожени относно Меси. Той е най-добрият играч в историята, няма съмнение в това, но е на 34 години. Бъдещето ни е в ръцете на Педри, Де Йонг, Ансу, Ерик Гарсия и други играчи, които идват. Барселона клубът винаги е по-голям от всеки играч" - написа Фрейша в личния си профил в социалната мрежа "Туитър".

Само часове по-рано пък наставникът на Барселона Роналд Куман призна, че се тревожи за Меси и договора му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички