"Той е най-добрият в света"! Президентът на Реал Мадрид с големи думи към Винисиус след боя над Осасуна


"Той е най-добрият в света"! Президентът на Реал Мадрид с големи думи към Винисиус след боя над Осасуна
Снимка: Getty Images/Guliver

2463 0

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, отдели време да похвали специално една от звездите на тима в лицето на Винисиус Джуниър след успешния финал в турнира за Купата на Краля.

"Лос бланкос" отказа Осасуна в надпреварата за трофея в събота (06.05) на стадион "Ла Картуха". "Белия балет" се наложи с 2:1 над съперника си. Двете попадения за тима, воден от Карло Анчелоти, реализира Родриго Гоеш. Лукас Торо отбеляза за сребърните медалисти.

Без гол, но с класа

Макар и да не успя да се разпише или запише удар във вратата, той бе една от главните действащи фигури за своя отбор. 22-годишният бразилец асистира за първия гол на сънародника си. Той също осъществи 3 ключови подавания, 9 от 15 успешни дрибъла, печелейки 5 нарушения и 14 от 22 земни единоборства. Това доведе и до добрите думи по негов адрес от страна на Перес.

"Винисиус Джуниър е най-добрият играч на света на своята позиция. Трябва да браним футболистите, които ни носят нещо специално, както той", заяви президентът на клуба пред медиите след последния съдийски сигнал.

Обърна внимание и на голмайстора

"Родриго е много, много добър футболист, а и все още е млад. Ще даде на феновете на Мадрид много фантастични години", добави той след осигурената 20-а Купа на Краля в историята на клуба и първа такава от 2014 г.

Как протече финалът през погледа на Sportlive.bg?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички