Точка на кипене: Реал Мадрид с тежко решение за Килиан Мбапе


Точка на кипене: Реал Мадрид с тежко решение за Килиан Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

11037 0

Играта на котка и мишка между Реал Мадрид и ПСЖ стигна връхната си точка. Откакто "кралете" изпратиха последната си оферта за Килиан Мбапе, парижани търсят негов заместник, но отказват да отговорят по какъвто и да е начин на испанския клуб относно предложението. 

Както е известно, Флорентино Перес и компания увеличиха офертата си към парижани на 170 + 10 милиона евро за френския национал и, въпреки че Marca писа, че трансферът на Мбапе е уреден, засега ПСЖ отказва да отговори на Реал Мадрид.

В същото време обаче ръководството на френския гранд се опитва да вземе Ричарлисон - информация, потвърдена от редица топ източници на трансферния пазар. 

В испанската столица цари спокойствие относно идването на Мбапе (сега или след година), но от клуба са сериозно ядосани от факта, че ПСЖ не отговаря на последната оферта и в момента разговор между клубовете не съществува. 

Това принуди Реал Мадрид да постави ултиматум на парижани - офертата ще важи до неделя, като "кралете" в никакъв случай няма да чакат до вторник, за да финализират трансфера, тъй като времето ще бъде недостатъчно, за да бъде подготвена цялата документация. 

Сагата достигна огромни пропорции, след като ПСЖ направи нещо неочаквано и не обяви групата за мача с Реймс в съботния ден, а трансферни анализатори смятат, че причината за това е да се поддържа напрежението в лагера на Реал Мадрид. 

Ако няма никакво развитие в близките часове, Килиан Мбапе ще попадне в групата за мача с Реймс и дори се очаква да бъде титуляр, ако трансферът не бъде финализиран. 

В същото време излезе интересно ВИДЕО, което обнадежди всички в Мадрид, че може би трансферът е близо до реализиране (вижте подробности, като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички