Тер Щеген продължава да тормози Барселона, ясно е каква заплата иска


Тер Щеген продължава да тормози Барселона, ясно е каква заплата иска
Снимка: Getty Images/Guliver

3307 0

Преговорите на Барселона с Марк Андре Тер Щеген продължават въпреки коронавирусната криза. През последните дни двете страни са се срещнали онлайн, но икономически имат много неразбирателства.

Тер Щеген иска да удвои сегашната си заплата като един от основните играчи в отбора, а Барса знае, че ще трябва да измисли няколко добри номера, за да подпише с тях, тъй като има и много кандидати за подписа му. Барса и неговите агенти са се срещали поне пет пъти, за да обсъдят новата му сделка. Ситуацията е деликатна в Барселона, финансово и каталунците са на границата на заплатите си.

Договорът няма да се прилага със задна дата, което означава, че ако подпише нова сделка, това ще бъде от следващата работна година. И двете страни са съгласни поне с това. Стражът иска да му се плаща малко по-малко от основните звезди - Меси и Гризман, твърди Sport. Той иска около 10 милиона евро на сезон, плюс бонусите на отбора.

Клубът предложи стандартното им повишаване на заплатата, но той казал „не“. Тогава те са предложили нова сделка, в която стигнаха до парите, които той искаше през последната година от договора, който се простираше до 2024 г., но той също отказва. Тер Стеген играе трудно в преговорите, знаейки как Барса полага големи усилия в миналото за играчите, но от клуба са убедени, че ще постигнат сделка. А какво изясни за заплатите Меси вижте в този материал. 

Още много спортни новини четете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички