Луис Суарес: Нито един играч не отказа да намали заплатата си, изписаха се болезнени неща


Луис Суарес: Нито един играч не отказа да намали заплатата си, изписаха се болезнени неща
Снимка: Getty Images/Guliver

1142 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес категорично отрече информациите, че играчите не са искали да намалят заплатите си. Преговорите между клуб и футболисти продължиха около 10 дни, като междувременно това породи много спекулации и дори се стигна до критики към ръководството от страна на Лионел Меси.

"Много болезнени неща бяха казани около намаляването на заплатите ни. Хората казваха, че играчите не искаха да приемат това предложение. След това се написа, че играчи от другите области на клуб са се съгласили, като реалността бе, че търсехме най-доброто решение", заяви Суарес пред радио "Sport890".

"Боли, когато хората казват подобни неща, защото бяхме първите, които искахме да постигнем споразумение, тъй като сме наясно в каква ситуация е клуба. Нито един играч в клуба не отказа да намали заплатата си. Постигнато бе взаимно споразумение между ръководството и клуба. капитаните говориха с президента и никой не отказа", допълни уругвайският нападател. А какво изясни за заплатите Меси вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички