Тер Щеген призна, че хората се смеят, когато им каже, че не знае нищо за футбола


Тер Щеген призна, че хората се смеят, когато им каже, че не знае нищо за футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

2993 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген сподели, че хората не му вярват, когато им казва, че не знае нищо за футбола, но той в действителност рядко гледа мачове, а освен това не знае имената на много от своите колеги.

"Хората ми се смеят, когато им кажа, че не знам нищо за футбола. Наистина не гледам особено мачове, освен ако не са мачове, които изглеждат добре или ако нямам личен интерес към тях поради познати, които да играят. Понякога хората ме питат как се казва даден играч, а аз нямам идея" - започна Тер Щеген.

"Понякога, в Ла Лига например, имената ми се губят. Не знам как се казват съперниковите играчи. Но след това, когато ми покажат видеа, осъзнавам, че перфектно знам кой кой е. Помня повече как се движат по терена, как стрелят или как се измъкват от защитника си, отколкото техните имена. Малко е странно, но се случва, като анализираме противниковите отбори" - сподели стражът.

В момента в Барселона се опитват да намалят заплатите с около 70%. Ето колко ще получава Тер Щеген, както и други ключови футболисти на тима, ако това се осъществи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички