Тер Щеген призна, че хората се смеят, когато им каже, че не знае нищо за футбола


Тер Щеген призна, че хората се смеят, когато им каже, че не знае нищо за футбола

2078 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген сподели, че хората не му вярват, когато им казва, че не знае нищо за футбола, но той в действителност рядко гледа мачове, а освен това не знае имената на много от своите колеги.

"Хората ми се смеят, когато им кажа, че не знам нищо за футбола. Наистина не гледам особено мачове, освен ако не са мачове, които изглеждат добре или ако нямам личен интерес към тях поради познати, които да играят. Понякога хората ме питат как се казва даден играч, а аз нямам идея" - започна Тер Щеген.

"Понякога, в Ла Лига например, имената ми се губят. Не знам как се казват съперниковите играчи. Но след това, когато ми покажат видеа, осъзнавам, че перфектно знам кой кой е. Помня повече как се движат по терена, как стрелят или как се измъкват от защитника си, отколкото техните имена. Малко е странно, но се случва, като анализираме противниковите отбори" - сподели стражът.

В момента в Барселона се опитват да намалят заплатите с около 70%. Ето колко ще получава Тер Щеген, както и други ключови футболисти на тима, ако това се осъществи.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама