Тер Щеген: Обмислях да напусна Барселона, когато...


Тер Щеген: Обмислях да напусна Барселона, когато...
Снимка: Getty Images/Guliver

2003 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген призна, че е обмислял да напусне "блаугранас" в миналото, а причината е била Клаудио Браво. Германецът се е замислил за напускане в първия си сезон, когато той самият признава, че Браво се е намирал в отлична форма и бе твърд титуляр.

"Когато идваш от друга държава, трябва да се адаптираш и поне за мен най-важното нещо, като за начало, бе езикът. Това е знак на уважение и благодарност. През първата ми година Браво и аз успяхме да се справим добре със ситуацията. Той е страхотен вратар и спечели титулярното място по онова време, а треньорът нямаше нужда да го сменя заради силните му изяви", споделя тер Щеген.

"Мислех за напускане, тъй като това, което исках, бе да играя", признава бившият страж на Борусия Мьонхенгладбах, като добавя, че основната цел пред каталунците остава спечелването на Шампионска лига, но в същото време трябва да внимават и в първенството, тъй като отборите на Реал и Атлетико винаги могат да са опасни.

Междувременно стана ясно, че мениджърът на Реал Мадрид Сантяго Солари е изправен пред голям проблем часове преди сблъсъка с Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички