Къде да гледаме Ел Класико между Реал Мадрид и Барселона?


Къде да гледаме Ел Класико между Реал Мадрид и Барселона?
Снимка: Getty Images/Gulliver

8056 0

Двата испански колоса - Реал Мадрид и Барселона, отново се изправят един срещу друг, но този път в мач от Ла Лига. През февруари двата тима се изправиха на два пъти в турнира за Купата на краля, където Барселона се оказа краен победител, а сега "белите" ще търсят реванш в първенството.

Двубоят е мач от 26-я кръг на шампионата, като ще се изиграе на "Сантяго Бернабеу". В първата среща между двата отбора за първенството на "Камп Ноу" Барселона разгроми "балета" с 5:1. Каталунците влизат в мача като лидери в класирането със солиден аванс от седем точки пред втория Атлетико.

Реал Мадрид от своя страна е на само две точки зад своя градски съперник, а момчетата на Сантяго Солари ще искат да се реваншират на своите фенове за срамното поражение само преди няколко дни на "Бернабеу" с 3:0.

Днешното Ел Класико е с начален час 21:45, като ще бъде излъчено пряко в ефира на MAX sport 4 и Sport+ HD. За тези от вас, които няма да имат тази възможност, могат да проследят Реал Мадрид - Барселона НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно може да видите най-добрите предложения за спортни залози за сблъсъка между Реал и Барса (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички