Вярват ли в Барселона, че ще могат да повторят резултата срещу Реал Мадрид?


Вярват ли в Барселона, че ще могат да повторят резултата срещу Реал Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

1971 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че каталунците могат да си позволят да мислят за требъл едва, след като спечелят първите два трофея. Той обаче не вярва, че ще може да се повтори резулатат и утре срещу Реал и да победят с 3:0 на "Бернабеу".

"Много трудно ще ни бъде да повторим резултата с един и същи отбор. За нас е много важно да победим. Ще се опитаме да спечелим, защото борбата за титлата го изисква. Освен това може да спечелим точки срещу пряк конкурент", коментира Валверде.

"Предстоящото Ел Класико е възможност за тях да премахнат лошото усещане от предния двубой. Ще бъде много труден мач и всичко може да се случи. Това, че спечелихме предишния мач не ни дава никакви гаранции. Онзи ден имаше моменти, в които не изглеждахме никак добре. Особено през първото полувреме. Те успяха да създадат много опасности пред нашата врата. Липсваха ни неща в играта и идеята е да се опитаме да ги подобрим и да генерираме повече ситуации пред вратата на съперника.“

"Все още не съм взел решение относно стартовия състав. Мисля много и ще взема решение утре. Възможно е да има някакви промени по състава. Историята на Барселона през последните години на „Бернабеу“ е добра, но аз не гледам на това, което е в миналото. Остават ни още много мачове. Можеш да мислиш за требъл, когато си си осигурил два от трофеите, а засега нямаме спечелен нито един".

А какво заяви Солари преди утрешното "Ел Класико" - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички