Тежък удар за Барселона, Суарес е аут за 2 седмици


Тежък удар за Барселона, Суарес е аут за 2 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver

2857 0

Проблемите с контузени играчи в Барселона продължават да се увеличават, след като стана ясно, че нападателят на тима Луис Суарес ще бъде извън терените през следващите две седмици заради проблем с коляното.

Уругвайският национал е усетил болки в дясното коляно и направените изследвания са показали, че той ще има нужда от известна почивка. От каталунския клуб разкриват, че на Суарес ще бъде направено лечение със стволови клетки, за да се ускори процеса на възстановяване. Нападателят ще пропусне двубоя с ПСВ Айндховен в сряда от Шампионска лига и мача с Вилареал от Ла Лига през уикенда, като евентуално може да се завърне в игра за последния мач от груповата фаза на турнира срещу Тотнъм.

За гостуването в Холандия треньорът на каталунците Ернесто Валверде няма да може да разчита още на Артур Мело, Сержи Роберт, Рафиня и резервният вратар Яспер Силесен, които също са с контузии. В групата обаче попаднаха Филипе Коутиньо и Иван Ракитич, който са се възстановили от своите травми и ще могат да вземат участие в срещата.

Барселона дава най-големите заплати в спортния свят - ето какво още показва изследването

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички