Тежко Ел Класико за Кроос - шевове, допинг и разочарование


Тежко Ел Класико за Кроос - шевове, допинг и разочарование
Снимка: Guliver/Getty Images

1196 0

Тони Кроос разказа за изминалото Ел Класико, което отборът му загуби шокиращо с 0:4 на “Сантиаго Бернабеу”. Германецът описа нощта като "горчива", а завършекът е бил дълъг антидопингов контрол, в който са участвали Крос, Винисиус, Пике и Алба. Тестовете са продължили повече от час и половина. Халфът не скри разочарованието си като каза, че е бил част от “бандата на неудачниците”.

Освен че Кроос трябваше да преодолее негативния резултат, той беше заменен още на полувремето от Камавинга, заради физическото си състояние.

"Имах рана и трябваше да ме зашият с три шева. Видях че кървя, но не обърнах внимание, докато бях на терена”, разказа Крос. "Продължих да гледам играта от съблекалнята и видях 3-0 и 4-0. Ще ми остане много горчив спомен. След първия гол мачът тръгна в грешната посока, от което съм разочарован".

Халфът разкри, че иска тимът му да се съсредоточи върху Ла Лига, за да не бъде внесено допълнително напрежение след случилото се срещу Барселона.

“Трябва отново да вдигнем глави. Всички мечтаехме за първото място преди сезона, така че сега трябва да продължим напред. До този момент записваме добър сезон. Постигнахме всичко, което искахме!“

Кроос е уверен и в положително развитие в Шампионска лига, където Реал Мадрид ще се изправи срещу Челси.

"Трябва да се вгледаме в себе си. Видяхме че можем да бъдем добри. Трябва да повярваме, че можем да бъдем и по-добри, и така ще стигнем до полуфиналите“.

Към този момент Реал Мадрид води с 9 точки на втория Севиля в Ла Лига, като през сезона записа едва 3 загуби, за сметка на 20 победи и 6 равенства. Единствената по-сериозна грешка беше отпадането от Купа на Краля, където бяха надвити от Атлетик Билбао с 0:1, но пък няколко седмици по-рано “белите” се справиха именно с Атлетик на финала за Суперкупата на Испания.

Разочарованието от изминалото Ел Класико доведе до бурна радост при каталунците, а ето и анализа на легендата Христо Стоичков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички